Boomverzorging

Heb je een tuin die je helaas niet zelf kunt onderhouden? Misschien is het een tijdelijke ondersteuning die je nodig hebt. Het winterklaar maken van je tuin of een boom die gekapt moet worden. Snoeien is ook een vak apart. Heb je hulp nodig, dan kan je terecht bij Dekker Boomverzorging.

 

Wessel Dekker is een gedreven en enthousiaste boomverzorging. Hij heeft passie voor het vak en voor de natuur. De liefde en passie voor de natuur heeft hij van zijn ouders meegekregen en dat heeft geleid tot wie hij is en dat heeft geleid tot Dekker Boomverzorging. Door het behalen van vele certificaten en diploma’s en natuurlijk de ervaring in dit vak, kan je bij hem voor alle boomwerkzaamheden terecht. Hierbij staat kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid centraal.

 

Bij Dekker kan je ook terecht voor unieke handgemaakte meubels van hoog kwaliteit, zoals lampen, boomschijf tafels, eettafels, epoxy river tafels en nog veel meer. Op deze manier geven ze uniek hout van bijzondere boomsoorten een tweede leven. Dat is duurzaamheid.

 

Soorten werkzaamheden

Bomen snoeien is een vak apart. Er zijn vele verschillende snoeimethodes en het verschilt per boomsoort in welk seizoen ze gesnoeid moeten worden. Of er gesnoeid moet worden en hoe er gesnoeid moet worden en wanneer? Dat weten zij. Bomen snoeien doet Dekker boomverzorging meestal klimmend of met een hoogwerker. Al klimmend zijn ze in staat ieder plek en tak in een boom te bereiken om zo snoei of kapwerk uit te voeren. Ze gebruiken de nieuwste klimtechnieken en materialen om zo efficiënt en veilig hun werk te verrichten.

Bomen kappen is hun specialiteit. Je kunt vakmanschap verwachten waarbij de bomen groot tot klein op iedere locatie op een veilige werkwijze in delen kunnen demonteren. Wanneer ze een boom niet in zijn geheel kunnen omzagen dan gebeurd dat klimmend in delen. Mocht er een huis, schuur, etc. onder de boom staan dan is dat geen probleem. De takken en stammen worden via touwen op een gecontroleerde wijze naar beneden gebracht. In sommige situaties is het sneller en veiliger om een boom in grote delen met behulp van een telekraan of torenkraan weg te hijsen.

Boomveiligheidsinspectie. Als je boomeigenaar bent ben je wettelijk verplicht je bomen te laten controleren en indien het nodig is moet je ze laten onderhouden door een gecertificeerd bedrijf. Wanneer u dit niet doet dan dekt de verzekering niks als je boom voor schade heeft gezorgd. Meer informatie hierover op het internet.

 

Boomverzorging

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *