Geschenkpakket

Je kent het wel, je vriendin of vriend heeft een nieuwe kamer, een nieuwe woning of gaat samenwonen. Wat moet je dan geven bij de housewarmingparty. Je wilt iets origineels maar weet niet wat in is of wat veilig is om te geven. Misschien heb je geen tijd om naar de stad te gaan om iets leuks te geven. Het kan zijn dat je helemaal niet naar de party kan. Ook is het een idee om alvast via de post iets leuks op te sturen als verrassing. Allemaal vragen waar een ieder wel eens mee te kampen heeft gehad. Dan is er een super leuk internetbedrijf waar je een geschenkpakket kunt uitzoeken. Dit bedrijf heet Dit is Thuiskomen en het zit in Amsterdam. 

 

Dit is Thuiskomen is opgezet door een moeder en dochter, Connie en Sunna, die allebei erg gek zijn op interieur en fashion. Sunna is visual merchandiser en grafisch designer en moeder is werkzaam als klantadviseur. Het idee om Dit is Thuiskomen te starten is geboren aan de keukentafel. Ze waren aan het brainstormen voor een nieuwe look van de tuin en samen kwamen ze op het idee om hun ideeën te gaan delen met anderen. Ze houden van verfrissing en vernieuwing in hun huizen en het liefst elk seizoen en zo vaak mogelijk.

Om hun heen horen ze regelmatig van vrienden dat men vaak op zoek is naar een origineel cadeau. Zo is het idee ontstaan om voor elk seizoen nieuwe ideeën op te doen en trends te spotten. Om iets passends aan een ander te geven was het leuk om er boxen van te maken.

 

Box met woonitems

Op de site zijn een aantal boxen met woonitems voor jou als cadeau of voor iemand anders om te geven, samengesteld . Geschenkpakket , deze boxen worden elk seizoen door moeder en dochter persoonlijk met veel liefde en passie samengesteld. Zij mixen en matchen, ze inspireren en geven jou een kijkje in de nieuwe woontrends. His is een frisse start voor elk seizoen.

 

Zo is er een valentijnbox, kerstdiner box, autumn gericht in de herfstperiode, Boho chic geïnspireerd door de tuin, urban basics en natural classics gericht op natuurlijke tinten. 

 

Hoe om je aan zo’n geschenkpakket? Laat je inspireren via de site, maak je keuze k tussen de boxen en dit is eenvoudig te bestellen.

 

Voor meer informatie en inspiratie kan je kijken op de site van Dit is Thuiskomen.

Geschenkpakket

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *