Keramische tegels

Veel mensen kennen de term keramische tegels, maar wat zijn het eigenlijk precies? Een keramische tegel is een tegel die gemaakt wordt van zand en andere natuurlijke bouwstoffen. Deze materialen worden dan tot ongeveer 1200 graden opgewarmd en gebakken. Dit zorgt ervoor dat de tegels enorm sterk en hard worden. Als ze worden gebruikt in huis gaat er meestal nog een speciale laag glazuur op wat ervoor zorgt dat je deze tegels heel eenvoudig met een doekje kunt schoonmaken. Ook nemen deze tegels geen vocht op. Dit is ook de reden dat ze uitermate geschikt zijn voor de badkamer en wc. Ook zorgt dit ervoor dat ze goed bestemd zijn tegen huisdieren en kinderen.

Doe eens gek

Veel mensen kiezen ervoor om in hun woonkamer veel basiskleuren te gebruiken. Dat is logisch want een grote woonkamer met veel meubels is lastig om elkaar te matchen. Moet je nagaan als je allemaal exotische kleuren gebruikt. De wc is daarentegen wel een hele goede plek om een beetje gek te doen met kleuren en tegels. Dit is namelijk een kleine ruimte. Zo zijn er veel mensen die een beetje gek doen in de wc door middel van mozaïek achtige tegels of wat meer gewaagde kleuren op de muur. Als je advies zoekt over wat past bij de rest van jouw huis kun je een kijkje nemen op de website van bijvoorbeeld Haar Tegels. Meer informatie over het bedrijf kan je op het internet vinden.

Natuursteen tegels

Een trend die de afgelopen jaren enorm is gegroeid zijn stenen met een natuurlijk uiterlijk. Niet zo een perfect uiterlijk, maar een wat meer natuurlijke look. Iedere steen is anders en heeft een ander patroon. De combinatie van deze stenen met hout geeft een hele natuurlijk uiterlijk en warme sfeer in huis. Ook wordt er veel zwart gebruikt in combinatie met deze stijl. Zo wordt het een beetje industrieel natuurlijk. Er zijn heel veel mensen die dit mooi vinden.

Alle kleuren en maten

Door het enorme aanbod aan keramische tegels bij Haar Tegels zorgt ervoor dat ze alles hebben in verschillende mooie kleuren en maten zodat je altijd wat moois hebt en precies wat je zoekt. Op de foto zien stenen en kleuren er altijd net wat anders uit als in het echt. Wat je het beste kunt doen als je op zoek bent naar nieuwe tegels is langsgaan bij verschillende bedrijven. Zo kun je precies zien hoe ze eruit zien en of ze passen bij de rest van jouw interieur.

Keramische tegels van hoge kwaliteit

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *